Entré

Vår anläggning på Spärrgatan 10 i Karlstad är nybyggd och naturligtvis fullproppad med toppmodern teknologi. Välkommen hit och besök oss!

Konferensrummet

I vårt nya konferencerum har vi dimbart ljus, projektor och ja, det finns faktiskt stolar till alla.

Köket

I vår nya anläggning var det viktigt för oss med bra personalutrymmen där vi kan samlas över en kopp.

Bastu

Efter en tuff arbetsdag finns det möjlighet till avkoppling.

Välkommen!

I vår stora entré får nästan hela personalstyrkan plats. Välkommen!

Elcenter grundades för över 50 år sedan och idag bygger vi vår framgångsrika verksamhet runt vår lojala personal, ett stort engagemang och att ständigt ligga i framkant när det gäller teknik, kompetens och att hitta nya marknader.

Vi finns idag etablerade i Karlstad och Munkfors. Elcenter utför kompletta el-, tele-, ljud-, bild-, data- & säkerhetsinstallationer. Ett typiskt projekt kan vara en skola, kontorshus, konferensanläggningar etc.

Vi på Elcenter erbjuder dig helhetslösningar kryddat med stort hjärta och engagemang. Teknikintegrationsprojekt och komplexa lösningar ligger oss extra varmt om hjärtat. Med våra tekniska system och diskreta design får du en trivsammare upplevelse, en flexiblare vardag och tid över till annat.

Vi står på tre ben, entreprenadverksamhet, serviceverksamhet samt teknik. Inom entreprenadverksamheten så erbjuder vi främst partneringsamverkan. Inom serviceverksamheten så erbjuder vi allt från små servicetjänster till komplexa teknikintegrationer.

Inom teknik så erbjuder vi styrsystem, data, fiber samt AV installationer. Teknikgruppen handhar alla smarta system som t.ex smarta hem. Vi är certifierade KNX programmerare och Crestron programmerare.

 

Affärsidé

Elcenter är ett ledande företag inom entreprenad, service och teknikintegration med helhetslösningar på de olika marknaderna vi verkar i. Vi når framgång genom kundperspektiv, bred kompetens, hög kvalité.

Vision

Att bli den ledande leverantören av produkter, tjänster och värdeadderande lösningar/koncept inom de marknader vi verkar i. Det gör vi genom innovativa, effektiva (total)lösningar på ett kvalitativt och professionellt sätt.